Følg elprisen time for time. Live

Onsdag 30. september 2020

XX øre/kWh

Øre/kWh

Se, hvad din strøm koster lige nu og hver time de næste 24 timer. Så får du overblik over, hvornår strømmen er billigst. Måske kan det betale sig at smække benene op og vente en time med at svinge støvsugeren?

Og et tip fra os. Afgifterne er lidt højere mellem kl. 17 og 20 i vinterhalvåret, hvis du bor i Radius Elnets område. Så sætter du for eksempel vasketøjet over lidt tidligere på dagen eller senere på aftenen, kan der være penge at spare.

Det andre spørger om

Ja, hvis du har Basis El med variabel pris, bor i Radius Elnets område og har en digital fjernaflæst elmåler. Det har langt de fleste.

Hvis du ikke bor i Radius Elnets område, kan du finde dit lokale netselskab her.

Tidligere fik du 4 lige store regninger om året. Nu følger dine regninger dit forbrug hen over året. Derfor vil dine regninger være lidt lavere om sommeren. Og lidt højere om vinteren, hvor du typisk bruger mere strøm.

Læs mere om, hvordan vi kommer frem til, hvad du skal betale.

Ja. Vil du hellere have el med en fast pris, så kan du låse prisen i 12, 24 eller 36 måneder.

Se prisen for Basis El med fast pris lige nu

Flyt dit forbrug fra de dyre til de billige timer. Prisen er oftest højere mellem kl. 17 og 20 i vinterhalvåret. Og den er for det meste lavere midt på dagen og om natten.

Det kan selvfølgelig være svært at rykke aftensmaden, men måske vasketøjet kan vente til senere? Eller opvaskemaskinen kan køre, mens du er ude om dagen?

Hent appen, og gør det nemmere at holde øje med elprisen og dit forbrug. Og den er også propfyldt med sparetips. Vidste du fx, at du bruger 3 gange så meget strøm, hvis du glemmer låget på gryden, når du laver mad?

Ja. Vildt ikke? Det sker mest om natten. Når du bruger strøm i en time, hvor prisen er under 0 øre, så bliver det selvfølgelig trukket fra din regning.

Se elpris i appen 'SEAS-NVE tidl. Mit Ørsted'

Ha’ din elpris lige ved hånden med vores app SEAS-NVE tidl. Mit Ørsted

SEAS-NVE, køb strøm, elselskab

Få billig strøm fra SEAS-NVE

Se vores elaftaler og vælg netop den, som passer til dine behov!